Brødmanden og Den LILLE Brødfabrik
298,75 kr
På lager
ISBN
9788771712346
I denne bog gør Brødmand Simon Clemens op med myten om, at brød – vel at mærke rigtigt brød – er usundt. Tværtimod opfordrer han til, at du giver brødet en central plads på bordet igen og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi laver din egen lille brødfabrik derhjemme. På den måde sikrer du, at det brød, du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende.
Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel.
Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.
Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.
Den lille brødfabrik er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel.
Simon Clemens er brødmand, uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.
Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.
Forfatter | Simon Clemens |
---|---|
Forlag | Forlaget Fritid |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 13. okt. 2018 |
Sideantal | 244 |
Bredde | 210 |
Højde | 297 |
Dybde | 23 |
Vægt | 1580 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 13. okt. 2018 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771712346 |
ISBN-10 | 8771712348 |
EAN | 9788771712346 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Jon Brændsgaard Tof |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ole Risbjerg Pedersen |