Den røde kogebog
41,25 kr
96
ISBN
9788785168047
Undertitel | 300 opskrifter supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og ægger |
---|---|
Forlag | Tørsleffs Husmoder Service |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. aug. 1997 |
Sideantal | 128 |
Bredde | 136 |
Højde | 194 |
Dybde | 8 |
Vægt | 136 |
Første udgave | 1997 |
Oplagsdato | 13. maj 2015 |
Oplag | 69 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788785168047 |
ISBN-10 | 8785168041 |
EAN | 9788785168047 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |