Den røde kogebog
41,25 kr
96
ISBN
9788785168047
| Undertitel | 300 opskrifter supper og grønsagsretter, fisk i fad og folie, moderne stegning af kød, koteletter i fad, gratin, omelet og ægger |
|---|---|
| Forlag | Tørsleffs Husmoder Service |
| Indbinding | Hæftet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 22. aug. 1997 |
| Sideantal | 128 |
| Bredde | 136 |
| Højde | 194 |
| Dybde | 8 |
| Vægt | 136 |
| Første udgave | 1997 |
| Oplagsdato | 13. maj 2015 |
| Oplag | 69 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788785168047 |
| ISBN-10 | 8785168041 |
| EAN | 9788785168047 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





