Brødrene Harders italienske køkken
198,75 kr
500
ISBN
9788763804813
BRØDRENE HARDERS ITALIENSKE KØKKEN bringer opskrifter fra hele Italien med hovedvægten lagt på Rom, Toscana, Umbrien, Friuli og hyrdekulturen på Sardinien, brødrenes hjemmebane.Dertil kommer beretninger og anekdoter fra de to forfatteres gastronomiske samvær med deres italienske familie. Bogen spænder over hele måltidet med opskrifter på bl.a. forretter, supper, pasta, risottoer, grøntsagsretter, fisk, fjerkræ, kød, pizza, brød og desserter. 'Brødrene Harders italienske køkken' indeholder samtlige opskrifter, historier m.m. fra 'Ikke altid pizza' og 'Spis brød til', men er desuden forøget med opskrifter og tekster vedr. italienske juletraditioner, grappa, skinker, kaffe, mozzarella, antik romersk kogekunst, artiskokker og meget mere.
Forfatter | Thomas Harder;Andreas Harder |
---|---|
Forlag | Høst & Søn |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. sep. 2006 |
Sideantal | 364 |
Bredde | 162 |
Højde | 236 |
Dybde | 28 |
Vægt | 732 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 26. sep. 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788763804813 |
ISBN-10 | 8763804816 |
EAN | 9788763804813 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Alette Bertelsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |