Street food
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717039872
Gadens mad er fristende, eksotisk og frem for alt lækker.
Hvem har ikke prøvet at besøge et myldrende marked et eller andet sted i verden, opdaget en frisklavet lokal delikatesse, og tænkt: »Det kunne jeg godt tænke mig at lave derhjemme«? Tom Kimes rejse rundt i verdens fantastiske variationer af netop disse gaderetter viser, hvordan man kan skabe de spændende smagsoplevelser i sit eget køkken.
Hvad enten du ønsker at genopfriske gode rejseminder eller springe ud i nye eksotiske retter, du aldrig har smagt før, vil du blive forført af denne rundrejse i gademad fra hele verden.
Her taler vi om wraps, mezze, frisk fisk, tapas, kebabs, barbecue, salater og supper - alt det, vi alle holder af at spise, når vi på rejser besøger fremmede byer og egne.
Med nemme trin for trin-opskrifter hjælper Tom Kimes bog dig på vej til selv at kunne lave noget af den lækre mad, der bliver lavet og solgt fra boder på gader og torve - lige fra libanesisk baba ganousch til sambal fra Singapore.
Tips og teknikker er udførligt beskrevet og der desuden forslag til kombination af retter fra forskellige dele af verden, så du kan sammensætte dine egne uhøjtidelige menuer med global inspiration.
I samme serie er tidligere udgivet:
Sushi - Smag og teknik
Lidt lækkert - Tapas, antipasti, sushi og mezze
Kinesisk kogebog
Hvem har ikke prøvet at besøge et myldrende marked et eller andet sted i verden, opdaget en frisklavet lokal delikatesse, og tænkt: »Det kunne jeg godt tænke mig at lave derhjemme«? Tom Kimes rejse rundt i verdens fantastiske variationer af netop disse gaderetter viser, hvordan man kan skabe de spændende smagsoplevelser i sit eget køkken.
Hvad enten du ønsker at genopfriske gode rejseminder eller springe ud i nye eksotiske retter, du aldrig har smagt før, vil du blive forført af denne rundrejse i gademad fra hele verden.
Her taler vi om wraps, mezze, frisk fisk, tapas, kebabs, barbecue, salater og supper - alt det, vi alle holder af at spise, når vi på rejser besøger fremmede byer og egne.
Med nemme trin for trin-opskrifter hjælper Tom Kimes bog dig på vej til selv at kunne lave noget af den lækre mad, der bliver lavet og solgt fra boder på gader og torve - lige fra libanesisk baba ganousch til sambal fra Singapore.
Tips og teknikker er udførligt beskrevet og der desuden forslag til kombination af retter fra forskellige dele af verden, så du kan sammensætte dine egne uhøjtidelige menuer med global inspiration.
I samme serie er tidligere udgivet:
Sushi - Smag og teknik
Lidt lækkert - Tapas, antipasti, sushi og mezze
Kinesisk kogebog
Undertitel | gademad fra hele verden |
---|---|
Forfatter | Tom Kime |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. apr. 2008 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 176 |
Højde | 224 |
Dybde | 21 |
Vægt | 708 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 15. apr. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717039872 |
ISBN-10 | 8717039872 |
EAN | 9788717039872 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Lisa Linder |