Brændt røget hængt sprængt

Af: Nikolaj Juel;Columbus Leth
348,75 kr
På lager
ISBN
9788702294965
En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring.  ”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”. ”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
Specifikationer
Undertitel Opskrifter fra kysten og skoven
Forfatter Nikolaj Juel;Columbus Leth
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Sportsfiskeri, jagt, skydning
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 13. okt. 2020
Sideantal 240
Bredde 198
Højde 266
Dybde 24
Vægt 1015
Første udgave 0
Oplagsdato 13. okt. 2020
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-10 8702294965
EAN 9788702294965
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Søren Damstedt
Omslagsgrafiker Søren Damstedt
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Columbus Leth
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.