Brændt røget hængt sprængt
348,75 kr
På lager
ISBN
9788702294965
En passioneret jæger og kok laver sammen med en inkarneret lystfisker og fotograf lækker og moderne mad med ingredienser fra naturen. Sammen kaster de sig ud i de vilde teknikker, som kan bringe den friskfangede fisk og det nyligt nedlagte vildt til helt nye smagshøjder. De dykker ned i traditionelle og ældgamle teknikker, for at bruge dem på nye måder, der bringer vilde spiser ind på spisebordene. Mad over bål, kold- og vamrøgning, saltning og tørring.
”Vi har brugt de sidste par år på at fiske og jage, og være ude i naturen så meget som muligt. Vi har lavet mad i det fri, ofte direkte i gløderne. Vi har sovet under åben himmel, og duften af bål og eventyr hænger stadig i vores tøj”.
”Take a walk on the wild side” – i naturen og derhjemme i køkkenet.
Undertitel | Opskrifter fra kysten og skoven |
---|---|
Forfatter | Nikolaj Juel;Columbus Leth |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Sportsfiskeri, jagt, skydning |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 13. okt. 2020 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 198 |
Højde | 266 |
Dybde | 24 |
Vægt | 1015 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 13. okt. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8702294965 |
EAN | 9788702294965 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Søren Damstedt |
Omslagsgrafiker | Søren Damstedt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Columbus Leth |