Brøndums Hotel
298,75 kr
555
ISBN
9788711163153
Bogens første del beretter om familien Brøndum og hotellets historier , herunder dets særlige betydning for dansk og international kunsthistorie.
Bogens anden del består af et stort udvalg af hotellets opskrifter med fisk, skaldyr og vildt, samt en række udsøgte desserter. Flere af opskrifterne stammer faktisk fra dengang, Madam Brøndum og hendes døtre regerede i køkkenet. Opskriftdelen er samlet og skrevet af chefkok ved Brøndums Hotel Kasper Nielsen.
Bogens anden del består af et stort udvalg af hotellets opskrifter med fisk, skaldyr og vildt, samt en række udsøgte desserter. Flere af opskrifterne stammer faktisk fra dengang, Madam Brøndum og hendes døtre regerede i køkkenet. Opskriftdelen er samlet og skrevet af chefkok ved Brøndums Hotel Kasper Nielsen.
Undertitel | Stedet og maden |
---|---|
Forfatter | Claus Jacobsen |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. maj 2003 |
Sideantal | 137 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 12. jun. 2003 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711163153 |
ISBN-10 | 8711163151 |
EAN | 9788711163153 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |