Brøndums Hotel

Af: Claus Jacobsen
298,75 kr
555
ISBN
9788711163153
Bogens første del beretter om familien Brøndum og hotellets historier , herunder dets særlige betydning for dansk og international kunsthistorie.
Bogens anden del består af et stort udvalg af hotellets opskrifter med fisk, skaldyr og vildt, samt en række udsøgte desserter. Flere af opskrifterne stammer faktisk fra dengang, Madam Brøndum og hendes døtre regerede i køkkenet. Opskriftdelen er samlet og skrevet af chefkok ved Brøndums Hotel Kasper Nielsen.
Specifikationer
Undertitel Stedet og maden
Forfatter Claus Jacobsen
Forlag Aschehoug
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. maj 2003
Sideantal 137
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2001
Oplagsdato 12. jun. 2003
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788711163153
ISBN-10 8711163151
EAN 9788711163153
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.