Champagnebibelen
Den første danske bog om champagne og Champagne – den vidunderlige mousserende vin og området øst for Paris. Alt hvad man bør vide om champagne og med ekstra fokus på økologiske og "naturlige" vine. Champagne er en forførende og opløftende drik med en snert af dekadence, men det er også et klassisk vindistrikt med en særlig historie, og bogen er et grundigt og underholdende værk om begge dele - beregnet for både nørder, nybegyndere og nysgerrige i al almindelighed. Forfatterne har været i marken og i kælderen, har høstet, beskåret, degorgeret og ikke mindst smagt på resultatet igen og igen. En stor indsigt i forskellene på konventionel, økologisk og biodynamisk dyrkning giver en ekstra dimension for alle, der interesserer sig for, hvad de kommer i munden. Champagnebibelen er rigt illustreret og indeholder desuden et komplet minileksikon med oplysninger om alle champagnehuse, som kan købes i Danmark.
Ægteparret Mia og Mads Rudolf har i årevis beskæftiget sig indgående med Champagne, områdets vine, kultur og mennesker, og de giver her et sjældent velformidlet indblik i deres passion leveret med sprogligt overskud, boblende humør og smukke billeder fra et Frankrig, de færreste rigtig kender.
Forfatter | Mads & Mia Rudolf |
---|---|
Forlag | Forlaget Bianco Luno |
Indbinding | Lærredsindbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2009 |
Sideantal | 348 |
Bredde | 174 |
Højde | 224 |
Dybde | 33 |
Vægt | 994 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 2. apr. 2012 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788799246236 |
EAN | 9788799246236 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |