Chokolade
248,75 kr
500
ISBN
9788770556460
Denne bog tager læseren med til Nicaraguas og Honduras’ tropiske regnskov for at fortælle, hvor og hvordan chokolade bliver til. Det begynder med en blomst, der forvandles til bønne og fuldender sin rejse som chokoladeplade. Bogen forklarer, hvad god chokolade er, og hvorfor mørk chokolade er sundt.
Men hovedparten af bogen er lettilgængelige, moderne opskrifter. Lige fra småkager og cookies til intense, mørke chokoladekager. Og ikke mindst et kapitel om chokolade i det salte køkken. Forfatterens opskrifter er indsamlet gennem mange år som kok og bager herhjemme og på konditorier og restauranter i USA.
Men hovedparten af bogen er lettilgængelige, moderne opskrifter. Lige fra småkager og cookies til intense, mørke chokoladekager. Og ikke mindst et kapitel om chokolade i det salte køkken. Forfatterens opskrifter er indsamlet gennem mange år som kok og bager herhjemme og på konditorier og restauranter i USA.
Forfatter | Mikkel Friis-Holm |
---|---|
Forlag | People´s Press |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. sep. 2009 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 173 |
Højde | 240 |
Dybde | 14 |
Vægt | 534 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 24. sep. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770556460 |
ISBN-10 | 8770556466 |
EAN | 9788770556460 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |