Chokolade

Af: Mikkel Friis-Holm
248,75 kr
500
ISBN
9788770556460
Denne bog tager læseren med til Nicaraguas og Honduras’ tropiske regnskov for at fortælle, hvor og hvordan chokolade bliver til. Det begynder med en blomst, der forvandles til bønne og fuldender sin rejse som chokoladeplade. Bogen forklarer, hvad god chokolade er, og hvorfor mørk chokolade er sundt.
Men hovedparten af bogen er lettilgængelige, moderne opskrifter. Lige fra småkager og cookies til intense, mørke chokoladekager. Og ikke mindst et kapitel om chokolade i det salte køkken. Forfatterens opskrifter er indsamlet gennem mange år som kok og bager herhjemme og på konditorier og restauranter i USA.
Specifikationer
Forfatter Mikkel Friis-Holm
Forlag People´s Press
Indbinding Hæftet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. sep. 2009
Sideantal 0
Bredde 173
Højde 240
Dybde 14
Vægt 534
Første udgave 2009
Oplagsdato 24. sep. 2009
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770556460
ISBN-10 8770556466
EAN 9788770556460
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.