Fordøj din anatomi

Af: Finn Bojsen-Møller;Kaspar Krogh
215,00 kr
På lager
ISBN
9788762817449

Fordøj din anatomi en kogebog, der forener viden om anatomi med madlavning. Når man ser grundigt på den anatomiske struktur i et stykke kød, kan man nemmere forstå, hvordan udseende, tekstur og funktion hænger sammen. Køkkenanatomi er på den måde en overset kilde til indsigt.

Bogen gennemgår indledningsvist anvendt fysik og kemi i kogekunst, smagsfysiologi og principper for køkkenhygiejne. Efterfølgende beskrives, hvordan denne viden kombineret med kendskab til biologiske materialer og struktur kan udnyttes til at opnå det bedste kulinariske resultat.

Teksten er organiseret efter forskellige udskæringer fra okse, kalv, svin og lam, og desuden behandles fjerkræ, fisk og indmad. De anatomiske strukturer og deres betydning for tilberedningen bliver forklaret, og der er rigeligt at fordybe sig i for den fagnørdede læser. Hver udskæring efterfølges af en opskrift på en velsmagende ret, der er så enkel, at den kan passe ind i ethvert studenterkøkken.

Fordøj din anatomi er skrevet for studerende og brugere af faget anatomi, fx dyrlæge-, læge-, terapeut- og idrætsstuderende, men også bare almindeligt nysgerrige. Læseren bliver i stand til at bruge viden om anatomi i dagligt professionelt virke såvel som i køkkenet.

 

Specifikationer
Forfatter Finn Bojsen-Møller;Kaspar Krogh
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Anatomi, Kogebøger efter ingrediens
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 25. jan. 2017
Sideantal 128
Bredde 177
Højde 247
Dybde 13
Vægt 407
Første udgave 0
Oplagsdato 25. jan. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788762817449
ISBN-10 8762817449
EAN 9788762817449
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.