Chokolade
Chokolade er ikke bare en råvare – en ingrediens, der sammen med en række andre indgår i en eller anden form for spiselig sammenhæng. Chokolade er en følelse – det er længsel og lede, det er ro og uro, lyst og last på samme tid. Med andre ord: Der er altid noget på spil, når det handler om chokolade.
Tag med Claus Meyer på en tur gennem chokoladens historie, læs om kakaobønnens rejse fra jord til bord, og lær om selve chokoladens væsen. Du får en grundig indføring i råvarer, redskaber og teknikker, så du med sikker hånd kan give dig i kast med chokoladekøkkenets mange udfordrende discipliner.
Glæd dig til de mere end 100 opskrifter på kager, tærter, desserter, is, fyldte chokolader og drikke. Her er masser at tage af for både den uerfarne hjemmebager og den mere rutinerede chokolade-aficionado.
Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med chokoladeekvilibristen og kageelskeren Morten Borup.
Forfatter | Claus Meyer |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. nov. 2012 |
Sideantal | 272 |
Bredde | 201 |
Højde | 260 |
Dybde | 31 |
Vægt | 1218 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 30. nov. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711380857 |
ISBN-10 | 8711380853 |
EAN | 9788711380857 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |