Cider i Europa

Af: Jeppe Gents, tekst; Sara Hindkjær Gents, foto
198,75 kr
På lager
ISBN
9788797067901
Den ultimative rejse-, spise-, drikke- og gør-det-selv bog om cider.
Bogen er skrevet af pioneren indenfor dansk ciderproduktion, Jeppe Gents, som også står bag eksportsuccesen, Fejø Cider.
Cidermesteren og fotografen har gennem fire år gennemrejst Normandiet, Bretagne, det engelske Ciderland, nordspanske Asturien og den tyske Apfelwoi-region Hessen. Herfra rapporterer de om de bedste producenter, folkefesterne, barerne, landskaberne, kulturen og måltiderne. 
Skulle du få lyst til at lave din egen cider - den ægte - så indeholder denne bog endvidere en række tekniske kapitler til vejledning for en ny generation af cidermestre.
Brug også bogen som rejseguide til nogle af Europa smukkeste regioner, langt fra de gængse turistruter: Spis østers og drik poiré på Breizh Café i Saint-Malo, oksefilet med cabrales-sauce på Casa Trabanco i Asturien, eller nyd en skinstegt multe med Fejø Cider på restaurant en Fuldkomne Fisker i Onsevig på Lolland.
Specifikationer
Undertitel Landskaber, mennesker, produktion og gastronomi
Forfatter Jeppe Gents, tekst; Sara Hindkjær Gents, foto
Forlag SuperG Press
Indbinding Hæftet
Thema koder Mad og drikke: vin, Vindyrking
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 25. jun. 2018
Sideantal 208
Bredde 210
Højde 265
Dybde 16
Vægt 801
Første udgave 0
Oplagsdato 26. jun. 2018
Oplag 0
Udgave 0
ISBN-13 9788797067901
ISBN-10 8797067903
EAN 9788797067901
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.