Cucina Italiana
298,75 kr
500
ISBN
9788702103021
CUCINA ITALIANA er en smuk og meget omfattende italiensk kogebog med opskrifter fra hele Italien med hovedvægten lagt på de populære områder Toscana, Umbrien, Rom, Friuli og ikke mindst Sardinien, som er de to forfatteres hjemmebane. Opskrifterne er krydret med beretninger og anekdoter fra forfatternes gastronomiske samvær med deres italienske familie og spænder over hele måltidet med opskrifter på blandt andet forretter, supper, pasta, risottoer, grøntsagsretter, fisk, fjerkræ, kød, pizza, brød og desserter.
Med bogen gør de to forfattere på mest charmerende vis opmærksom på nogle af de utallige oplevelser, som det italienske køkken har at tilbyde, og på hvordan gastronomien hænger sammen med landskaber, historie og levevis.
Forfatter | Thomas Harder;Andreas Harder |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. aug. 2011 |
Sideantal | 304 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 26. aug. 2011 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702103021 |
ISBN-10 | 8702103021 |
EAN | 9788702103021 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Inge Skovdal; Kristian Septimius Krogh |