Gris
298,75 kr
557
ISBN
9788793314061
En flot inspirerende kogebog, der indeholder opskrifter med gris skabt af passionerede kokke og krydret med markante budskaber samt viden om både frilandsgrise og økologiske grise.
Danskerne elsker som udgangspunkt grisekød, men mange er begyndt at rynke på næsen ad alt fra mørbrad til flæskesteg, fordi de har haft nogle dårlige smagsoplevelser. Det er brandærgerligt, for gris smager godt, hvis det altså er fra et svin, der har levet et sundt liv.
Undertitel | Gourmet med øf og krølle på halen |
---|---|
Forfatter | Trine Wiese og Annemarie Winther |
Forlag | Muusmann Forlag |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. okt. 201 |
Sideantal | 250 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 1. okt. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793314061 |
ISBN-10 | 879331406X |
EAN | 9788793314061 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |