Cucina siciliana
248,75 kr
500
ISBN
9788761731975
Sicilien har en spændende og helt enestående karakter - både historisk, kulturelt oh kulinarisk. Den prisbelønnede madskribent tager os med i Cucina Siciliana med til middelhavsøen, hvor hun præsenterer os for de bedste råvarer og ingredienser; vi besøger madproducenter, kokke og almindelige husmødre og får indblik i dyrkningsmetoder, fremstillingsmåder og autentiske opskrifter.
Undertitel | autentiske opskrifter og kulinariske hemmeligheder fra Sicilien |
---|---|
Forfatter | Clarissa Hyman |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. apr. 2003 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 234 |
Højde | 263 |
Dybde | 18 |
Vægt | 966 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 30. apr. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788761731975 |
ISBN-10 | 8761731978 |
EAN | 9788761731975 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lene Ewald Hesel |
Illustreret i farver/sh | Nej |