Cucina siciliana
248,75 kr
500
ISBN
9788761731975
Sicilien har en spændende og helt enestående karakter - både historisk, kulturelt oh kulinarisk. Den prisbelønnede madskribent tager os med i Cucina Siciliana med til middelhavsøen, hvor hun præsenterer os for de bedste råvarer og ingredienser; vi besøger madproducenter, kokke og almindelige husmødre og får indblik i dyrkningsmetoder, fremstillingsmåder og autentiske opskrifter.
| Undertitel | autentiske opskrifter og kulinariske hemmeligheder fra Sicilien |
|---|---|
| Forfatter | Clarissa Hyman |
| Forlag | Aschehoug |
| Indbinding | Ukendt |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 30. apr. 2003 |
| Sideantal | 160 |
| Bredde | 234 |
| Højde | 263 |
| Dybde | 18 |
| Vægt | 966 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 30. apr. 2003 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788761731975 |
| ISBN-10 | 8761731978 |
| EAN | 9788761731975 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | eng |
| Oversætter | Lene Ewald Hesel |
| Illustreret i farver/sh | Nej |




