Dåsekogebogen

Af: Claes Benthien
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702071917
Med Dåsekogebogen ved hånden samt et udvalg af skønne dåser i køkkenskabet kan man altid tilberede et velsmagende måltid, der tilmed kan nå op i gastronomisk verdensklasse. Opskrifterne er baseret på brugen af de bedste dåse-råvarer fra hele verden. Der er naturligvis ikke tale om færdigretter på dåse – opskrifterne bygger udelukkende på brugen af enkeltingredienser. Der indbydes til fejende flot festmad med trøfler, kaviar og foie gras og de dejligste dagligretter med tomater, tun og torskelever. Opskrifterne er en spændende rejse i det internationale køkken, men der er også opskrifter fra lokale og nationale køkkener, som de færreste har hørt om. Dåsekogebogen er dog ikke kun en kogebog; med sine mange flotte fotos er det også en visuel og sanselig rejse i dåsernes forunderlige univers, hvor retter, etiketter, forskellige dåseformer og butiksinteriører fortæller madhistorier fra hele verden. Bogen henvender sig til alle med interesse for gastronomi, design og kulturhistorie og er formodentlig den første af sin art i verden.  
Specifikationer
Undertitel Fra cocktailpølser til kaviar
Forfatter Claes Benthien
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. sep. 2009
Sideantal 200
Bredde 239
Højde 256
Dybde 19
Vægt 923
Første udgave 2009
Oplagsdato 4. sep. 2009
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702071917
ISBN-10 8702071917
EAN 9788702071917
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Helle Madsen - Frk. Madsens tegnestue
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Hans Ole Madsen; Claes Benthien
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.