Dåsekogebogen
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702071917
Med Dåsekogebogen ved hånden samt et udvalg af skønne dåser i køkkenskabet kan man altid tilberede et velsmagende måltid, der tilmed kan nå op i gastronomisk verdensklasse. Opskrifterne er baseret på brugen af de bedste dåse-råvarer fra hele verden. Der er naturligvis ikke tale om færdigretter på dåse – opskrifterne bygger udelukkende på brugen af enkeltingredienser. Der indbydes til fejende flot festmad med trøfler, kaviar og foie gras og de dejligste dagligretter med tomater, tun og torskelever. Opskrifterne er en spændende rejse i det internationale køkken, men der er også opskrifter fra lokale og nationale køkkener, som de færreste har hørt om.
Dåsekogebogen er dog ikke kun en kogebog; med sine mange flotte fotos er det også en visuel og sanselig rejse i dåsernes forunderlige univers, hvor retter, etiketter, forskellige dåseformer og butiksinteriører fortæller madhistorier fra hele verden. Bogen henvender sig til alle med interesse for gastronomi, design og kulturhistorie og er formodentlig den første af sin art i verden.
Undertitel | Fra cocktailpølser til kaviar |
---|---|
Forfatter | Claes Benthien |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. sep. 2009 |
Sideantal | 200 |
Bredde | 239 |
Højde | 256 |
Dybde | 19 |
Vægt | 923 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 4. sep. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702071917 |
ISBN-10 | 8702071917 |
EAN | 9788702071917 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Helle Madsen - Frk. Madsens tegnestue |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Hans Ole Madsen; Claes Benthien |