Dansk Gastronomi
298,75 kr
500
ISBN
9788702101416
Læs om bl.a. om:
Saison. Erwin Lauterbach
Slagter Munch, Skagen
Søllerød Kro. Jakob de Neergaard
formel B. Rune Jochumsen & Kristian Møller
Claus Meyer
Noma. René Redzepi
Mielcke & Hurtigkarl. Jan Hurtigkarl & Jakob Mielcke
Restaurant Frederikshøj. Wassim Hallal & Palle Enevoldsen
Kong Hans Kælder. Thomas Rode Andersen
The Paul. Paul Cunningham A/S
Læsø Fiskeindustri
Læsø Saltsyderi
Hirtshals Fiskeauktion
Gudhjem Røgeri
Svaneke Bryghus
Forfatter | Dan Jensen;Terkel Røjel |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. sep. 2010 |
Sideantal | 231 |
Bredde | 237 |
Højde | 282 |
Dybde | 20 |
Vægt | 1279 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 30. sep. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788702101416 |
ISBN-10 | 8702101416 |
EAN | 9788702101416 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Chris Thompson |
Omslagsgrafiker | Chris Thompson |
Omslagsillustrator | Chris Thompson |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Teis Bruno |