Dansk Gastronomi
298,75 kr
500
ISBN
9788702101416
Læs om bl.a. om:
Saison. Erwin Lauterbach
Slagter Munch, Skagen
Søllerød Kro. Jakob de Neergaard
formel B. Rune Jochumsen & Kristian Møller
Claus Meyer
Noma. René Redzepi
Mielcke & Hurtigkarl. Jan Hurtigkarl & Jakob Mielcke
Restaurant Frederikshøj. Wassim Hallal & Palle Enevoldsen
Kong Hans Kælder. Thomas Rode Andersen
The Paul. Paul Cunningham A/S
Læsø Fiskeindustri
Læsø Saltsyderi
Hirtshals Fiskeauktion
Gudhjem Røgeri
Svaneke Bryghus
| Forfatter | Dan Jensen;Terkel Røjel |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 30. sep. 2010 |
| Sideantal | 231 |
| Bredde | 237 |
| Højde | 282 |
| Dybde | 20 |
| Vægt | 1279 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 30. sep. 2010 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 2 |
| ISBN-13 | 9788702101416 |
| ISBN-10 | 8702101416 |
| EAN | 9788702101416 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Artist | Chris Thompson |
| Omslagsgrafiker | Chris Thompson |
| Omslagsillustrator | Chris Thompson |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Teis Bruno |




