Jubii - jeg har maddag
197,50 kr
500
ISBN
9788791933189
Denne kogebog er til dig, der kan lide at lave mad, eller som gerne vil lære det. Der er ingen, der er født med at kunne lave mad - men alle kan lære det - især hvis man har en ordentlig kogebog - og det har du nu!
Hvis du ikke er så øvet, så begynd med noget nemt.
Du kan fx foreslå, at du laver noget tilbehør til middagen, mens en anden i familien laver hovedretten.
Du kan tilbyde at lave gulerodssalat, guacamole, tzatziki eller noget andet. Du kan måske også tilbyde at lave tomatsuppe som forret.
Når du begynder at lave middagsretter, er det nok en god idé at begynde med pastaretter.
I mange familier bruger man færdigkøbt dressing. Det kan du også servere, men det er nu også sjovt at lave sin egen.
De første gange du laver lasagne, kan det være OK at bruge færdiglavet sovs, men senere kan du nok lave din egen.
Det samme gælder pizza. Du kan begynde med at købe dejen færdig. Men da det er bedre at lave sin helt egen pizza, så prøv det lidt senere.
Man får altid den sundeste, den bedste og den billigste mad, når man laver maden fra bunden af og bruger friske råvarer. Så det skal du gerne ende med at kunne klare.
159 sider, favefotos med stift bind.
Rigtig god maddag!
Hvis du ikke er så øvet, så begynd med noget nemt.
Du kan fx foreslå, at du laver noget tilbehør til middagen, mens en anden i familien laver hovedretten.
Du kan tilbyde at lave gulerodssalat, guacamole, tzatziki eller noget andet. Du kan måske også tilbyde at lave tomatsuppe som forret.
Når du begynder at lave middagsretter, er det nok en god idé at begynde med pastaretter.
I mange familier bruger man færdigkøbt dressing. Det kan du også servere, men det er nu også sjovt at lave sin egen.
De første gange du laver lasagne, kan det være OK at bruge færdiglavet sovs, men senere kan du nok lave din egen.
Det samme gælder pizza. Du kan begynde med at købe dejen færdig. Men da det er bedre at lave sin helt egen pizza, så prøv det lidt senere.
Man får altid den sundeste, den bedste og den billigste mad, når man laver maden fra bunden af og bruger friske råvarer. Så det skal du gerne ende med at kunne klare.
159 sider, favefotos med stift bind.
Rigtig god maddag!
Undertitel | en nem kogebog for børn lette og sunde opskrifter på aftensmad, brød og fredagshygge |
---|---|
Forfatter | Annette Søby Ida-Marie Søby Ester Larsen |
Forlag | Mellemgaard |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad, Kogebøger med/for børn |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. apr. 2007 |
Sideantal | 149 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 2. apr. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788791933189 |
ISBN-10 | 8791933188 |
EAN | 9788791933189 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |