Dansk Gastronomi
398,75 kr
500
ISBN
9788702052428
En vifte af Danmarks bedste kokke, fiskere, landmænd og andre gastronomiske håndværkere er blevet bedt om at give deres fortolkning af en egnsret, en regional specialitet eller en god dansk råvare. Resultatet er et værk, der åbner læserens øjne for en ny verden med respekt for de nationale gastronomiske traditioner og med håb om fornyelse, inspiration og overlevelse.
Forfatter | Dan Jensen;Terkel Røjel |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | 2 |
Product Type | 1 |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. okt. 2007 |
Sideantal | 261 |
Bredde | 240 |
Højde | 280 |
Dybde | 36 |
Vægt | 1747 |
Første udgave | 2007 |
Oplagsdato | 20. dec. 2007 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702052428 |
ISBN-10 | 8702052423 |
EAN | 9788702052428 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Chris Thompson |
Omslagsgrafiker | Omslagsgrafiker: Chris Thompson¤Omslagsillustrator: Chris Thompson¤Bogblokgrafiker: Chris Thompson |
Omslagsillustrator | Chris Thompson |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Teis Bruno |