Dansk Øl 1850-1950
68,75 kr
På lager
ISBN
9788799644933
Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet. I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.
| Undertitel | med opskrifter på glemte øltyper |
|---|---|
| Forfatter | Simon Wrisberg |
| Forlag | Forlaget Bog |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Industrialisering og industrihistorie, Kulturstudier: mad og samfund, Mad og drikke: alkoholfrie drikkevarer, Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer, Mad og drikke: øl |
| Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 5. nov. 2019 |
| Sideantal | 160 |
| Bredde | 217 |
| Højde | 271 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 803 |
| Første udgave | 2019 |
| Oplagsdato | 5. nov. 2019 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-10 | 9788799644 |
| EAN | 9788799644933 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Foreword Author | Carsten Berthelsen |
| Artist | Pia Seidler |
| Omslagsgrafiker | Pia Seidler |
| Omslagsillustrator | Pia Seidler |
| Illustreret i farver/sh | Nej |
| Photographer | Simon Wrisberg |




