Dansk Øl 1850-1950
128,75 kr
På lager
ISBN
9788799644933
Den rigt illustrerede bog fortæller om dansk humleavl, glemte maltsorter og udviklingen fra bonde- til industrisamfund fra 1850 til 1950 set i et ølhistorisk perspektiv. Simon Wrisberg gennemgår i denne bog en række originale og unikke danske ølsorter, der ikke tidligere er blevet beskrevet. I bogen fortælles detaljeret, hvordan du selv kan brygge: Skibsøl, Bitterøl, Hvidtøl, gammeldags Pilsner, Dobbeltøl og Gammeltøl. Hvordan du skal gære og lagre øllet samt, hvordan du bedst serverer bryg fra tønde.
Undertitel | med opskrifter på glemte øltyper |
---|---|
Forfatter | Simon Wrisberg |
Forlag | Forlaget Bog |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Industrialisering og industrihistorie, Kulturstudier: mad og samfund, Mad og drikke: alkoholfrie drikkevarer, Mad og drikke: alkoholiske drikkevarer, Mad og drikke: øl |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2019 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 217 |
Højde | 271 |
Dybde | 17 |
Vægt | 803 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 5. nov. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 9788799644 |
EAN | 9788799644933 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Carsten Berthelsen |
Artist | Pia Seidler |
Omslagsgrafiker | Pia Seidler |
Omslagsillustrator | Pia Seidler |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Simon Wrisberg |