Det danske øl
248,75 kr
500
ISBN
9788712043836
Danmark er blevet et af verdens meste spændende øllande. I denne bog præsenterer samtlige danske bryggerier, som leverer øl til det stadig mere ølbegejstrede danske folk - såvel de mange nye mikrobryggerier som de gamle bryggerier - og ikke mindst det øl, som de brygger.
Danmark har oplevet en veritabel ølrevolution i de seneste 10 år. Hvor der før var mindre end 15 bryggerier, som bryggede halvkedeligt øl, som mindede ret meget om hinanden, er der i dag over 100 danske bryggerier - store og små - som brygger et enormt antal meget forskellige typer øl. For den, som vil mere end bare at slukke tørsten, er der hjælp at hente i bogen Det danske øl.
Bogen beskriver alle bryggerierne, og deres øl anmeldes af magasinet Ølentusiastens redaktør Ole Madsen, som møjsommeligt har smagt sig igennem det hele. Mere end 1000 danske øl er således anmeldt i den
Bogen kan derfor bruges som indkøbsguide - hvad er godt, og hvad er skidt. Den kan også bruges som guide til de mange seværdige bryggerier, hvor man kan komme besøg og måske smage på varerne friske fra fad.
Forfatteren, Henrik Bøegh, er ølskribent på magasinet Smag&Behag.
Bogen Det danske øl er baseret på Henrik Bøeghs ældre bog, Ølruten, som dog kun omfattede de nye bryggerier. I sin nye skikkelse og den nye titel, Det danske øl, bliver det den første bog, som omfatter hele det danske ølunivers.
Bogen er i serie med Det belgiske øl.
Danmark har oplevet en veritabel ølrevolution i de seneste 10 år. Hvor der før var mindre end 15 bryggerier, som bryggede halvkedeligt øl, som mindede ret meget om hinanden, er der i dag over 100 danske bryggerier - store og små - som brygger et enormt antal meget forskellige typer øl. For den, som vil mere end bare at slukke tørsten, er der hjælp at hente i bogen Det danske øl.
Bogen beskriver alle bryggerierne, og deres øl anmeldes af magasinet Ølentusiastens redaktør Ole Madsen, som møjsommeligt har smagt sig igennem det hele. Mere end 1000 danske øl er således anmeldt i den
Bogen kan derfor bruges som indkøbsguide - hvad er godt, og hvad er skidt. Den kan også bruges som guide til de mange seværdige bryggerier, hvor man kan komme besøg og måske smage på varerne friske fra fad.
Forfatteren, Henrik Bøegh, er ølskribent på magasinet Smag&Behag.
Bogen Det danske øl er baseret på Henrik Bøeghs ældre bog, Ølruten, som dog kun omfattede de nye bryggerier. I sin nye skikkelse og den nye titel, Det danske øl, bliver det den første bog, som omfatter hele det danske ølunivers.
Bogen er i serie med Det belgiske øl.
Forfatter | Henrik Bøegh |
---|---|
Forlag | Gads Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 4. sep. 2008 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 177 |
Højde | 251 |
Dybde | 28 |
Vægt | 952 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 5. feb. 2010 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788712043836 |
ISBN-10 | 8712043834 |
EAN | 9788712043836 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Henrik Bøegh |