Danske egnsretter

Af: Stig Lou Mortensen
297,50 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788798897637
Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage" indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.

Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.

Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.

I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?

Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.
Specifikationer
Undertitel Snysk, Kjylar og mikmuskage
Forfatter Stig Lou Mortensen
Forlag Bios
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. nov. 2005
Sideantal 203
Bredde 214
Højde 216
Dybde 19
Vægt 834
Første udgave 2005
Oplagsdato 1. nov. 2005
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788798897637
ISBN-10 8798897632
EAN 9788798897637
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter null
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Dennis Lisbjerg Kristian Ørsted Pedersen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.