Danskernes mad
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702159714
Danskernes mad er historien om et køkken, der i stigende grad er baseret på nemme og hurtige måltidsløsninger, hvor sund kost ikke fylder alverden for flertallet, og hvor vi hygger os med kage, slik og sodavand, hver gang lysten melder sig. Bogen fortæller også historien bag nogle af de mest ærkedanske og mest populære produkter som 3-Stjernet salami, Stryhns leverpostej og KiMs ostepops. Undervejs kan du blive klogere på, hvorfor det er lige præcis er de varer, der ryger i indkøbskurven, og dykke ned i de overraskende regionale forskelle i vores lille madnation.
Forfatter | Anne Glad |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Mad og drikke osv., Social forskning og statistik |
Varegruppe | Kultur, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 3. nov. 2017 |
Sideantal | 284 |
Bredde | 144 |
Højde | 200 |
Dybde | 21 |
Vægt | 425 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 3. nov. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702159714 |
ISBN-10 | 8702159714 |
EAN | 9788702159714 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Jeanette Bech - Bech Grafisk |
Omslagsgrafiker | Grethe Bruun |
Illustreret i farver/sh | Nej |