Den perfekte bøf
148,75 kr
500
ISBN
9788771550092
Sagen er bøf! Men præcis hvordan tilbereder du Den perfekte bøf? Bogen fortæller alt om • Kødkvalitet og kvægracer • De bedste bøf- og oksekødsudskæringer og deres anvendelse • At udvælge det perfekte stykke kød, når du køber ind • Rigtig krydring, bruning og stegning med og uden flotte grillstriber • At mærke, når bøffen er klar • Den perfekte vin til den perfekte bøf. Du får også opskrifter på 25 verdensberømte bøffer – fra T-bone til Tatar og Tournedos Rossini – samt klassiske saucer som bearnaise og bordelaise. Desuden gyldne, hjemmelavede pommes frites og andet oplagt tilbehør.
| Undertitel | Fra jord til bord |
|---|---|
| Forfatter | Marcus Polman |
| Forlag | Legind |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DAF |
| Udgivelsesdato | 1. jul. 2014 |
| Sideantal | 144 |
| Bredde | 175 |
| Højde | 225 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 522 |
| Første udgave | 2014 |
| Oplagsdato | 1. jul. 2014 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788771550092 |
| ISBN-10 | 8771550097 |
| EAN | 9788771550092 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





