Den perfekte bøf
148,75 kr
500
ISBN
9788771550092
Sagen er bøf! Men præcis hvordan tilbereder du Den perfekte bøf? Bogen fortæller alt om • Kødkvalitet og kvægracer • De bedste bøf- og oksekødsudskæringer og deres anvendelse • At udvælge det perfekte stykke kød, når du køber ind • Rigtig krydring, bruning og stegning med og uden flotte grillstriber • At mærke, når bøffen er klar • Den perfekte vin til den perfekte bøf. Du får også opskrifter på 25 verdensberømte bøffer – fra T-bone til Tatar og Tournedos Rossini – samt klassiske saucer som bearnaise og bordelaise. Desuden gyldne, hjemmelavede pommes frites og andet oplagt tilbehør.
Undertitel | Fra jord til bord |
---|---|
Forfatter | Marcus Polman |
Forlag | Legind |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 1. jul. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 175 |
Højde | 225 |
Dybde | 17 |
Vægt | 522 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 1. jul. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771550092 |
ISBN-10 | 8771550097 |
EAN | 9788771550092 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |