Den plantebaserede kost

Af: Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen
268,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788793430211
Tanker om miljø, etik og sundhed har ført til en voksende interesse og nysgerrighed omkring vegansk og plantebaseret kost. Mens flere og flere danskere skifter frikadellerne ud med bønnebøffer, bekymrer andre sig og spørger, om det overhovedet er sundt kun at spise planter. Får veganere nok protein, er komælk nødvendig for sunde knogler, og giver soja brystkræft? Og hvad med fisk??Forvirring om kost er udbredt, og ofte bunder vejledninger om kost mere i myter end i den nyeste videnskab. I bogen her er en læge og en klinisk diætist gået sammen for at hjælpe danskerne ud af ernæringsjunglen og de mange modstridende råd. Målet er at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvordan mange af de livsstilsygdomme, som plager den almene dansker, udvikles. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost. Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxi­danter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre populære emner samt naturligvis alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover gives en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Med andre ord giver bogen den viden, alle bør have, om hvordan fødevarer påvirker sygdom og sundhed, så der ikke længere er nogen tvivl om, hvad den mest optimale kost er.

”Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen sammenfatter i denne bog forskningen om sundhedsfordele ved en plantebaseret kost. Komplicerede data præsenteres på en letforståelig og underholdende måde. Lad gerne indholdet inspirere dig til grønnere måltider og erfar selv, hvordan det påvirker dit velbefindende.”– David Stenholtz, overlæge i onkologi, formand for Läkare för Framtiden
Specifikationer
Undertitel Ren besked om, hvordan mad påvirker din sundhed, og hvad du kan opnå med en optimal kost
Forfatter Maria Felding og Tobias Schmidt Hansen
Forlag muusmann'forlag
Indbinding Paperback
Thema koder Sund mad og helsekost
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 24. okt. 2016
Sideantal 320
Bredde 174
Højde 242
Dybde 24
Vægt 791
Første udgave 2016
Oplagsdato 10. maj 2019
Oplag 6
Udgave 1
ISBN-13 9788793430211
ISBN-10 8793430213
EAN 9788793430211
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.