Den store mad for begyndere

Af: Linn Grubbström & Jacob Damgaard
248,75 kr
På lager
ISBN
9788793604018
Opskrifterne i bogen er fordelt efter de situationer, man typisk står i, når man skal lave mad: Når det skal gå hurtigt, når der kommer gæster, når du vil have noget sundt efter træningen, når både køleskabet og kontoen er ved at være tomme ... Der er både klassikere som boller i karry, minestronesuppe og pizza, masser af lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies. Skønne fotos viser, hvordan du måler og vejer råvarerne, hvilke basisredskaber, som er gode at have i køkkenet, og hvilke basisråvarer, du kan have på lager, så du altid kan lave en enkel ret. Så hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller af andre årsager er ny i køkkenet, er der altid hjælp at hente i denne begynderbibel. Bogen er en samlet udgave af MAD FOR BEGYNDERE – 52 ENKLE OPSKRIFTER TRIN- FOR-TRIN og MAD FOR BEGYNDERE – MERE GRØNT. 
Specifikationer
Undertitel 125 enkle opskrifter trin-for-trin
Forfatter Linn Grubbström & Jacob Damgaard
Forlag Strandberg Publishing
Indbinding Indbundet
Thema koder Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad, Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Kogebøger med/for børn, Mad og drikke osv.
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. maj 2020
Sideantal 384
Bredde 218
Højde 262
Dybde 36
Vægt 1413
Første udgave 2017
Oplagsdato 1. maj 2020
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788793604018
ISBN-10 8793604017
EAN 9788793604018
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Linn Grubbström
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Linn Grubbström
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.