Den store mad for begyndere
248,75 kr
På lager
ISBN
9788793604018
Opskrifterne i bogen er fordelt efter de situationer, man typisk står i, når man skal lave mad: Når det skal gå hurtigt, når der kommer gæster, når du vil have noget sundt efter træningen, når både køleskabet og kontoen er ved at være tomme ... Der er både klassikere som boller i karry, minestronesuppe og pizza, masser af lækkert tilbehør og vegetariske retter som pasta med græskar, risotto og tærte med rødbede og gedeost, og søde sager som citronroulade med hindbær, banan-ispinde og cookies. Skønne fotos viser, hvordan du måler og vejer råvarerne, hvilke basisredskaber, som er gode at have i køkkenet, og hvilke basisråvarer, du kan have på lager, så du altid kan lave en enkel ret. Så hvad enten du lige er flyttet hjemmefra eller af andre årsager er ny i køkkenet, er der altid hjælp at hente i denne begynderbibel. Bogen er en samlet udgave af MAD FOR BEGYNDERE – 52 ENKLE OPSKRIFTER TRIN- FOR-TRIN og MAD FOR BEGYNDERE – MERE GRØNT.
Undertitel | 125 enkle opskrifter trin-for-trin |
---|---|
Forfatter | Linn Grubbström & Jacob Damgaard |
Forlag | Strandberg Publishing |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad, Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Kogebøger med/for børn, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. maj 2020 |
Sideantal | 384 |
Bredde | 218 |
Højde | 262 |
Dybde | 36 |
Vægt | 1413 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 1. maj 2020 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793604018 |
ISBN-10 | 8793604017 |
EAN | 9788793604018 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Linn Grubbström |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Linn Grubbström |