Den store Salatbog
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788793191167
Nyt oplag 1. maj 2017! 60% rabat
Hvad er det nye?
Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung.
Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ingen der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" (Lektørudtalelsen)
Karolines ny kogebog vil vende op og ned på vores syn på salater.
Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på salater med fisk og skaldyr, med kød og fjerkræ og helt “grønne” salater - til alle fire årstider. Den leverer også et masser af tips og et katalog af ”byggeklodser”, så man kan komponere sine egne salater: opskrifter på dressinger, på det sprøde, på fyldige smagsgivere og grønsagsdips.Hvad er det nye?
Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung.
Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ingen der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" (Lektørudtalelsen)
Undertitel | Fra Karolines Køkken |
---|---|
Forfatter | Karolines Køkken |
Forlag | Snabel Press |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. apr. 2015 |
Sideantal | 208 |
Bredde | 192 |
Højde | 254 |
Dybde | 24 |
Vægt | 856 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 14. apr. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Den med ko'en |
ISBN-13 | 9788793191167 |
ISBN-10 | 8793191162 |
EAN | 9788793191167 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Marianne Tingkov |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Forskellige inkl. Kille Enna |