Den store Salatbog
Af: Karolines Køkken
248,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788793191167
Nyt oplag 1. maj 2017! 60% rabat
Hvad er det nye?
Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung.
Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ingen der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" (Lektørudtalelsen)
Karolines ny kogebog vil vende op og ned på vores syn på salater.
Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på salater med fisk og skaldyr, med kød og fjerkræ og helt “grønne” salater - til alle fire årstider. Den leverer også et masser af tips og et katalog af ”byggeklodser”, så man kan komponere sine egne salater: opskrifter på dressinger, på det sprøde, på fyldige smagsgivere og grønsagsdips.Hvad er det nye?
Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung.
Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips.
"Flot bog med lækre billeder. Der er kommet en del bøger om salater, men ingen der så ihærdigt forsøger at ændre vores syn på salater" (Lektørudtalelsen)
Undertitel | Fra Karolines Køkken |
---|---|
Forfatter | Karolines Køkken |
Forlag | Snabel Press |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. apr. 2015 |
Sideantal | 208 |
Bredde | 192 |
Højde | 254 |
Dybde | 24 |
Vægt | 856 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 14. apr. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Den med ko'en |
ISBN-13 | 9788793191167 |
ISBN-10 | 8793191162 |
EAN | 9788793191167 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Marianne Tingkov |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Forskellige inkl. Kille Enna |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 6 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788793191167 | ![]() |
ISBN | 978-87-93191-16-7 | |
BOPISBN13 | 9788793191167 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Den store salatbog | ![]() |
Varetekst | Den store Salatbog; Den med ko´en | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Serietitel | Den med ko´en | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Den store salatbog | |
Undertitel | fra Karolines Køkken | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Karolines ny kogebog vil vende op og ned på vores syn på salater. Bogen byder på mere end 100 inspirerende opskrifter på salater med fisk og skaldyr, med kød og fjerkræ og helt ´grønne´ salater - til alle fire årstider. Den leverer også masser af tips og et katalog af ´byggeklodser´, så man kan komponere sine egne salater: opskrifter på dressinger, på det sprøde, på fyldige smagsgivere og grønsagsdips. Hvad er det nye? Det er det nye blik på salater: En velkomponeret salat kan ses som en hovedret, hvis forskellige komponenter præsenteres som én samlet servering. Fx kan en oksebøf med kartoffel og salat kan tænkes om til en grøn salat med tynde skiver af oksebøf, og små stykker af kartoffel, fx både tilberedt i ovn. Dressingen erstatter en evt. sauce. Og så sniger der sig måske lidt flere smagsgivere ind: løg, soltørrede tomater, oliven, en anelse salt ost eller andet. Og to bøffer rækker måske til 4 personer - til gavn for både sundhed, klima og pengepung. Ud over, at salater er rige på sanseoplevelser, vitaminer og fibre og relativt fattige på fedt og sukker, er det en genial metode til at undgå madspild, for man kan lave fantastiske salater med rester af kød, fisk, fjerkræ, brød, grønsager og meget andet. Som ekstra bonus vil vi komme til at spise mere af det grønne og mindre kød, fjerkræ eller fisk. Endelig rummer bogen masser af tips. | ![]() |
ForlagsNavn | Snabel Press | ![]() |
Kommisionsforlagets navn | eksp. NBC | |
Korporationsnavn | Karolines Køkken | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2015 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
DiverseOphavsangivelser | Omslagsgrafiker: Marianne Tingkov | ![]() |
Fotograf | Kille Enna m.fl. | |
Redaktion | Anne Kirstine Hougaard | |
Bredde | 192 | ![]() |
Dybde | 24 | ![]() |
Højde | 254 | ![]() |
Vægt | 856 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 205 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2015-02-20 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.17 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 166 598 8 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2015 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2015 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2015-02-12 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2015-04-14 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2015-02-19 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-05-30 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20150422181037 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20150327 | |
Forlagets hjemsted | Aarhus | ![]() |
År (fra DBC) | 2015 | |
Kommisionsforlaget hjemsted | Haslev | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 205 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Scanprint | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201518¤BKM201518 | |
Udgivelsesår | 2015 |
Bøger i samme varegruppe: