En duft af champagne
600,00 kr
555
ISBN
9788711372791
Richard Juhlin er en af verdens førende champagne-eksperter, og han har udgivet en række bøger om champagne.
I denne bog fortæller han om sin egen vej til champagnen og rollen som champagneguru, om Champagne-distriktet og druerne, om at drikke og nyde champagne, om champagnens kulturhistorie.
Anden del af bogen rummer en række lister:
De 100 bedste champagner nogensinde.
Karakteristik af gode årgange fra 1800-tallet frem til i dag.
De bedste champagner i forskellige år – fx Top 10 i 1996.
100 champagner, man skal smage, inden man dør.
I sidste del af bogen er der lister med vurderinger er 8000 champagner og ca. 350 producenter.
"En duft af champagne" er den ultimative champagnebog – ingen over og ingen ved siden af!
Forfatter | Richard Juhlin |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. okt. 2013 |
Sideantal | 400 |
Bredde | 259 |
Højde | 329 |
Dybde | 39 |
Vægt | 2800 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. okt. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711372791 |
ISBN-10 | 8711372796 |
EAN | 9788711372791 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |