Det ægte italienske køkken
398,75 kr
På lager
ISBN
9788717062054
-
Undertitel | kulinarisk strejftog i Ligurien, Toscana, Emilia-Romagna, Veneto, Lombardiet, Aostadalen, Piemonte, Sydtyrol, Trentino, Friuli Venezia Giulia, Umbrien, Marche, Lazio, Sardinien, Abruzzerne, Molise, Apulien, Campanien, Basilicata, Calabrien,Sicilien |
---|---|
Forfatter | Reinhardt Hess;Sabine Sälzer |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 28. okt. 1996 |
Sideantal | 320 |
Bredde | 228 |
Højde | 287 |
Dybde | 23 |
Vægt | 1613 |
Første udgave | 1991 |
Oplagsdato | 21. mar. 2005 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717062054 |
ISBN-10 | 8717062055 |
EAN | 9788717062054 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | ger |
Oversætter | Jesper W. Johannsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |