Det ægte italienske køkken
398,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717062054
-
| Undertitel | kulinarisk strejftog i Ligurien; Toscana; Emilia-Romagna; Veneto; Lombardiet; Aostadalen; Piemonte; Sydtyrol; Trentino; Friuli Venezia Giulia; Umbrien; Marche; Lazio; Sardinien; Abruzzerne; Molise; Apulien; Campanien; Basilicata; Calabrien;Sicilien |
|---|---|
| Forfatter | Reinhardt Hess;Sabine Sälzer |
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Mad og drikke osv. |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 28. okt. 1996 |
| Sideantal | 320 |
| Bredde | 228 |
| Højde | 287 |
| Dybde | 23 |
| Vægt | 1613 |
| Første udgave | 1991 |
| Oplagsdato | 28. okt. 1996 |
| Oplag | 4 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717062054 |
| ISBN-10 | 8717062054 |
| EAN | 9788717062054 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





