Krydderier & kokkerier

Af: Torsten Vildgaard & Carl Th. Pedersen
298,75 kr
500
ISBN
9788761403889
Krydderier & Kokkerier er en krydderikogebog med fokus på 40 aromatiske krydderier og krydderurter. Bogen beskriver hvert enkelt krydderis duft, smag og brug i madlavning såvel som i medicinsk sammenhæng, og der fortælles om krydderiernes historie, udseende og voksested.

Bogen har 60 opskrifter på forretter, hovedretter og desserter - med krydderier, som giver spændende, nye smagsoplevelser og sanseindtryk. Råvarerne kombineres på nye måder, og anretningen af retterne er nyskabende. Opskrifterne er fulde af smag og duft og fristende at gå i gang med.

Også krydderiernes indholdsstoffer og de kemiske processer, der sker i forbindelse med madlavningen, omtales. Hvorfor bliver kød mørt, når det koges med ingefær? Hvorfor hjælper chili på fordøjelsen? Hvorfor er enebær vanddrivende?

Krydderibeskrivelserne er af Carl Th. Pedersen, lektor i kemi og medlem af Det Danske Gastronomiske Akademi.
Opskrifterne er af Torsten Vildgaard, talentfuld kok på restaurant noma i København.
De smukke fotos er af fotograf Lars Gundersen.
Specifikationer
Forfatter Torsten Vildgaard & Carl Th. Pedersen
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. jun. 2006
Sideantal 216
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2000
Oplagsdato 2. jun. 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788761403889
ISBN-10 8761403881
EAN 9788761403889
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.