DET' HELT VILDT - Rådyr

Af: Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
297,50 kr
På lager
ISBN
9788799395507
En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.

Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Specifikationer
Forfatter Christian Ramsgaard & Erik Schwærter
Forlag A5 Forlag
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med kød og vildt, Sportsfiskeri, jagt, skydning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 16. nov. 2018
Sideantal 172
Bredde 196
Højde 250
Dybde 20
Vægt 880
Første udgave 2018
Oplagsdato 12. feb. 2019
Oplag 1
Udgave 2
Serie DET' HELT VILDT
ISBN-13 9788799395507
ISBN-10 8799395509
EAN 9788799395507
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Esben Lunde Larsen
Artist Christian Ramsgaard
Omslagsgrafiker wys.dk
Omslagsillustrator wys.dk
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Christian Ramsgaard, Bo Nymann
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.