DET' HELT VILDT - Rådyr
297,50 kr
På lager
ISBN
9788799395507
En kogebog – kun med Råvildt
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Endelig en kogebog, hvor alle opskrifter kun er råvildt, og alt handler om råvildt. Alle kødstykker på dyret bruges, alt fra kølle til tunge. Håndtering i køkkenet, udskæring og tilberedning beskrives så alle, både jægere og vildtelskere, får den perfekte middag til hverdagsmad og til den festlige vildtmiddag.
Forordet er skrevet af tidligere miljøminister Esben Lunde Larsen.
Forfatter | Christian Ramsgaard & Erik Schwærter |
---|---|
Forlag | A5 Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med kød og vildt, Sportsfiskeri, jagt, skydning |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. nov. 2018 |
Sideantal | 172 |
Bredde | 196 |
Højde | 250 |
Dybde | 20 |
Vægt | 880 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 12. feb. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
Serie | DET' HELT VILDT |
ISBN-13 | 9788799395507 |
ISBN-10 | 8799395509 |
EAN | 9788799395507 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Esben Lunde Larsen |
Artist | Christian Ramsgaard |
Omslagsgrafiker | wys.dk |
Omslagsillustrator | wys.dk |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Christian Ramsgaard, Bo Nymann |