Rosas spanske køkken
298,75 kr
500
ISBN
9788711182499
Rosa Burgaya stod bag den smukke tapasbestseller ´Rosas tapas´. Denne gang tager Rosa læseren med til middag i den spanske familie. Hun forklarer, hvordan traditionerne er om hele måltidet - fra forberedelse af grøntsagerne til den sidste kop kaffe. Der er stor forskel på, hvordan man serverer og spiser middag i Danmark og Spanien, og kogebogen er bygget op efter den spanske form, hvor man spiser hver ret for sig.
Det skal være en fornøjelse at servere en god og varieret middag for sin familie og sine venner. Retterne egner sig både til hverdag og fest, og Rosa beskriver, hvordan man traditionelt ville spise den pågældende ret. Men hun vil samtidig vise, at både klassiske og moderne spansk mad kan fungere i det danske køkken. Opskrifterne er enkle og ´ærlige´ - og lige at gå til.
Maden og opskrifterne er i fokus, men bogen får en kulturel vinkel i kraft af fortællinger om madens historie og traditioner. På billedsiden vil der også være en kombination af den traditionelle spanske stemning og den moderne inspiration. Tekst og billeder handler om maden - og madkulturen - i Spanien. Rosa er opvokset i Catalonien i Spanien, og kogebogen bliver hendes personlige beretning om det spanske køkken.
Det skal være en fornøjelse at servere en god og varieret middag for sin familie og sine venner. Retterne egner sig både til hverdag og fest, og Rosa beskriver, hvordan man traditionelt ville spise den pågældende ret. Men hun vil samtidig vise, at både klassiske og moderne spansk mad kan fungere i det danske køkken. Opskrifterne er enkle og ´ærlige´ - og lige at gå til.
Maden og opskrifterne er i fokus, men bogen får en kulturel vinkel i kraft af fortællinger om madens historie og traditioner. På billedsiden vil der også være en kombination af den traditionelle spanske stemning og den moderne inspiration. Tekst og billeder handler om maden - og madkulturen - i Spanien. Rosa er opvokset i Catalonien i Spanien, og kogebogen bliver hendes personlige beretning om det spanske køkken.
Forfatter | Rosa Sala Burgaya |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 24. maj 2007 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2000 |
Oplagsdato | 24. maj 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711182499 |
ISBN-10 | 8711182490 |
EAN | 9788711182499 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |