Det nordiske spisekammer

Af: Johan Björkman
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740657258
Tørring, mælkesyregæring, fermentering, konservering, syltning, eddike, olie og salt. Ved at bruge traditionelle konserveringsmetoder kan du skabe et moderne nordisk spisekammer, hvorfra du kan hente lækkerier også i de mørkeste måneder på året.

Johan Björkman er chefkok på michelinrestauranten Koka, som i meget høj grad gør brug af årstidens råvarer. De er dermed dybt afhængige af konservering for at kunne have masser af friske smage også om vinteren. Johan tørrer, fermenterer, bruger klassiske syltningsmetoder, mixer sit eget krydderurtesalt og smagsætter olier og eddiker.

Bogen indeholder 90 opskrifter på alt fra tyttebærpulver, ramsløgskapers og nældesalt til syltede rødbeder, mælkesyret hvidkål med purløg og fermenteret rabarber. I bogens sidste del findes desuden en lang række måltider, som kan sættes sammen af varerne fra dit spisekammer.
Specifikationer
Forfatter Johan Björkman
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. sep. 2019
Sideantal 176
Bredde 0
Højde 0
Dybde 22
Vægt 0
Første udgave 2019
Oplagsdato 30. sep. 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788740657258
ISBN-10 8740657256
EAN 9788740657258
Sprog dan
Orignalsprog swe
Oversætter Sigurd Toftdahl Terkelsen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.