Det perfekte brød
148,75 kr
500
ISBN
9788771550917
I Det perfekte brød bager Martin Johansson surdejsbrod, fuldkornsbrød, langtidshævede og hurtige pizzaer samt sine allerbedste kanelboller. ● Enkle og gode surdejsbrød, som er nemme at bage derhjemme ● Fuldkornsbrød der er gode og saftige ● Pizzaer der bliver de bedste, du nogensinde har smagt ● Kanelboller som er noget af det bedste søde bagværk.
Forfatter | Martin Johansson |
---|---|
Forlag | Legind |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2014 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 195 |
Højde | 245 |
Dybde | 17 |
Vægt | 582 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 1. sep. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771550917 |
ISBN-10 | 8771550917 |
EAN | 9788771550917 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |