Det perfekte brød
148,75 kr
500
ISBN
9788771550917
I Det perfekte brød bager Martin Johansson surdejsbrod, fuldkornsbrød, langtidshævede og hurtige pizzaer samt sine allerbedste kanelboller. ● Enkle og gode surdejsbrød, som er nemme at bage derhjemme ● Fuldkornsbrød der er gode og saftige ● Pizzaer der bliver de bedste, du nogensinde har smagt ● Kanelboller som er noget af det bedste søde bagværk.
| Forfatter | Martin Johansson |
|---|---|
| Forlag | Legind |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Kogebøger: bagning, brød og kager, Kogebøger: Specielle retter og menuer |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DAF |
| Udgivelsesdato | 1. sep. 2014 |
| Sideantal | 0 |
| Bredde | 195 |
| Højde | 245 |
| Dybde | 17 |
| Vægt | 582 |
| Første udgave | 2014 |
| Oplagsdato | 1. sep. 2014 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788771550917 |
| ISBN-10 | 8771550917 |
| EAN | 9788771550917 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





