Det gode brød
Af: Dan Lepard
298,75 kr
500
ISBN
9788711182086
Det gode brød bygger på forfatterens besøg hos professionelle bagere og dygtige og fantasifulde hjemmebagere rundt om i Europa, fra bondefamilier i Ukraine og Rusland, over Camilla Plums Fuglebjerggård, til søstrene Beras panetteria i Torino og mølleren Michael Shaw i det skotske højland m.fl. Nøgleordet er brød, og de mere end 80 opskrifter, hvoraf mange er direkte inspireret af forfatterens egne studier, er krydret med personlige historier, der fortæller om såvel de traditionelle bagemetoder og ingredienser som helt nye måder at bage på.
Kombination af tradition og fornyelse appellerer til både den øvede hjemmebager og til den nye generation, der har opdaget glæden og tilfredsstillelsen ved at bage sit eget brød. Alle bogens fotos viser resultaterne af de opskrifter, forfatteren har fulgt, og de fleste er taget hjemme i hans eget køkken, mens dejen bliver æltet, eller det færdige brød lige er taget ud af ovnen. Billederne afslører i detaljer, hvad der er hemmeligheden ved det gode brød.
Kombination af tradition og fornyelse appellerer til både den øvede hjemmebager og til den nye generation, der har opdaget glæden og tilfredsstillelsen ved at bage sit eget brød. Alle bogens fotos viser resultaterne af de opskrifter, forfatteren har fulgt, og de fleste er taget hjemme i hans eget køkken, mens dejen bliver æltet, eller det færdige brød lige er taget ud af ovnen. Billederne afslører i detaljer, hvad der er hemmeligheden ved det gode brød.
Undertitel | Lokale og traditionelle opskrifter fra hele Europa |
---|---|
Forfatter | Dan Lepard |
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 19. aug. 2005 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 209 |
Højde | 259 |
Dybde | 21 |
Vægt | 1003 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 19. aug. 2005 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711182086 |
ISBN-10 | 8711182083 |
EAN | 9788711182086 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lene Ewald Hesel |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711182086 | ![]() |
ISBN | 87-11-18208-3 | |
BOPISBN13 | 9788711182086 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Det gode brød | ![]() |
Varetekst | Lepard: Det gode brød | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | The handmade loaf | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Det gode brød | |
Undertitel | Lokale og traditionelle opskrifter fra hele Europa | |
EkspeditionsVaretekst | Det gode brød | ![]() |
BookScan-Titel | Det gode brød | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | brød ¤bagning¤opskrifter ¤bagebøger | |
DBCIndholdsbeskrivelse | Over 80 opskrifter krydret med personlige historier og fotografier, der fortæller om såvel de traditionelle bagemetoder og ingredienser som helt nye måder at bage på | |
Forlagstekst | Det gode brød bygger på forfatterens besøg hos professionelle bagere og dygtige og fantasifulde hjemmebagere rundt om i Europa, fra bondefamilier i Ukraine og Rusland, over Camilla Plums Fuglebjerggård, til søstrene Beras panetteria i Torino og mølleren Michael Shaw i det skotske højland m.fl. Nøgleordet er brød, og de mere end 80 opskrifter, hvoraf mange er direkte inspireret af forfatterens egne studier, er krydret med personlige historier, der fortæller om såvel de traditionelle bagemetoder og ingredienser som helt nye måder at bage på. Kombination af tradition og fornyelse appellerer til både den øvede hjemmebager og til den nye generation, der har opdaget glæden og tilfredsstillelsen ved at bage sit eget brød. Alle bogens fotos viser resultaterne af de opskrifter, forfatteren har fulgt, og de fleste er taget hjemme i hans eget køkken, mens dejen bliver æltet, eller det færdige brød lige er taget ud af ovnen. Billederne afslører i detaljer, hvad der er hemmeligheden ved det gode brød. | ![]() |
Anden information | På omslaget: Lokale og traditionelle opskrifter fra hele Europa | |
ForlagsNavn | Aschehoug | ![]() |
Forfatterefternavn | Lepard | ![]() |
Forfatterfornavn | Dan | ![]() |
Fotograf | Dan Lepard | |
Oversætter | Lene Ewald Hesel | |
MusikGenre | -1 | |
MusikType | -1 | |
Bredde | 209 | ![]() |
Dybde | 21 | ![]() |
Højde | 259 | ![]() |
Vægt | 1003 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 192 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | gif | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2006-06-06 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.12 | |
ThemaKode | WBVS | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 588 069 2 | |
FørsteUdgivÅr | 2005 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2005 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2005 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2005-08-19 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
DagForSenesteÆndring | 2012-01-17 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20050922090522 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
Post status | n | |
Post Type | e | |
Periodicums frekvens | ||
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | m | |
Udgivelsesstatus | f | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | a | |
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | eng | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200540 | |
Udgivelsesår | 2005 |
Bøger i samme varegruppe: