Det professionelle køkken
412,50 kr
554
ISBN
9788770823449
Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. Teorien er overalt fulgt op med praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.
Bogen indeholder følgende kapitler:
• Tilrettelæggelse af måltider
• Metodik
• Produktionsformer
• Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
• Miljøvenlig og bæredygtig storkøkkendrift
• Ergonomi og arbejdsmiljø i køkkenet
• Beregning/kalkulation
• Kvalitetsarbejde i storkøkkenet
Forfatter | Ulla Bach Jensen |
---|---|
Forlag | erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 22. jun. 2012 |
Sideantal | 208 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 22. jun. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770823449 |
ISBN-10 | 8770823448 |
EAN | 9788770823449 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |