Det professionelle køkken

Af: Ulla Bach Jensen
412,50 kr
554
ISBN
9788770823449
Det professionelle køkken dækker faget Metodik, produktion, planlægning, kalkulation og kvalitet for ernæringsassistenter. Teorien er overalt fulgt op med praktiske eksempler samt opgaver, der perspektiverer stoffet.

Bogen indeholder følgende kapitler:
• Tilrettelæggelse af måltider
• Metodik
• Produktionsformer
• Planlægning af køkkenets arbejdsopgaver
• Miljøvenlig og bæredygtig storkøkkendrift
• Ergonomi og arbejdsmiljø i køkkenet
• Beregning/kalkulation
• Kvalitetsarbejde i storkøkkenet
Specifikationer
Forfatter Ulla Bach Jensen
Forlag erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 22. jun. 2012
Sideantal 208
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2012
Oplagsdato 22. jun. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788770823449
ISBN-10 8770823448
EAN 9788770823449
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.