Det søde valg

Af: Almedina Bajramovic Boskailo
158,75 kr
På lager
ISBN
9788771907353
Tænk sig, hvis man kunne spise kager, desserter og andre søde ting – uden at gå på kompromis med sundheden og den gode smag? Det kan du med denne kogebog, der giver dig en masse muligheder for at tilfredsstille den søde tand på en nærende, sund og naturlig måde. Det søde valg er efterfølgeren til Det lette valg og henvender sig endnu engang til dem, der vil undgå gluten og skrue ned for sukkeret, men op for smagen. I denne er der blandt andet forslag til, hvordan du laver desserter/snacks med gode alternativer til raffineret sukker, hvedemel og mælk - således du stadig kan få lækre søde sager, men i den sunde version. Ideen bag Det søde valg er, at kager/snacks baseret på nødder og frisk og tørret frugt skal blive lige så almindelige som de mere traditionelle kager/snacks, som er lavet på hvedemel og raffineret sukker. Ikke kun fordi, de er sundere ernæringsmæssigt, men ganske enkelt fordi de smager godt. Udgangspunktet er også at det skal være simpelt og nemt og stort set alle ingredienser kan købes i supermarkedet.

Om forfatteren 
Almedina Bajramovic Boskailo kommer oprindeligt fra Bosnien-Hercegovina. Hun arbejder til dagligt som gymnasielærer i Aalborg, og sund madlavning er en af hendes største passioner ved siden af undervisningen. Hun er kendt fra bloggen sund_inspiration på Instagram, hvor hun ofte deler sine egne erfaringer og lækre opskrifter med sine følgere.
Specifikationer
Undertitel 40 skønne desserter uden gluten og sukker
Forfatter Almedina Bajramovic Boskailo
Forlag Forlaget mellemgaard
Indbinding Indbundet
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. okt. 2017
Sideantal 106
Bredde 167
Højde 233
Dybde 14
Vægt 412
Første udgave 2017
Oplagsdato 4. okt. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771907353
ISBN-10 8771907351
EAN 9788771907353
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Christina Tscherning Andersen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Almedina Bajramovic Boskailo
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.