Gastronom
650,00 kr
555
ISBN
9788770825283
FAGETS BOG Gastronom – lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og caterdækker hovedforløbet for kok og smørrebrødsjomfru samt første del af hovedforløbet for cater.
Bogen bygger i væsentligt omfang på de klassiske dyder i gastronomfagene:
* At kunne vurdere og behandle råvarerne korrekt.
* At forarbejde råvarerne med respekt.
* At stege, braisere, dampe og koge og fremstille en bearnaise er stadigvæk dyder, som er fundamentet for den dygtige håndværker.
Bogen tilstræber en helhedsforståelse af de enkelte emner. Det betyder, at råvarer behandles for sig, teknikker for sig og tilberedningsmetoder for sig osv. Skal du finde noget om kylling som råvare, finder du det i afsnittet om fjerkræ i Råvarekundskab. Skal du finde ud af, hvordan man udbener en kylling, er oplysningen i afsnittet Teknikker. I Tilberedningsmetoder vises, på hvilke måder man kan tilberede kylling. Og endelig er kyllingeopskrifterne i afsnittet Fjerkræ under Opskrifter. De mange flotte billeder og illustrationer i bogen giver en visuel indføring i råvarer, udskæringer og processer og meget mere. Bogen indeholder desuden opskrifter, der underbygger de klassiske tilberedningsmetoder, men også nye opskrifter, som kan være med til at inspirere brugerne og dermed understøtte den spirende kreativitet. Bogens fyldige stikordsregister og ordlister gør den velegnet som lærebog og om opslagsbog i køkkenet.
Undertitel | Lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og cater |
---|---|
Forlag | Erhvervsskolernes Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Lærervejledninger og undervisningsmateriale |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 25. jul. 2016 |
Sideantal | 663 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 25. jul. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 4 |
ISBN-13 | 9788770825283 |
ISBN-10 | 8770825289 |
EAN | 9788770825283 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 555 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 729 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770825283 | ![]() |
ISBN | 978-87-7082-528-3 | |
BOPISBN13 | 9788770825283 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Gastronom | ![]() |
Varetekst | Gastronom | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Gastronom | |
Undertitel | lærebog for kok, smørrebrød og catering | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | FAGETS BOG Gastronom - lærebog for kok, smørrebrødsjomfru og caterdækker hovedforløbet for kok og smørrebrødsjomfru samt første del af hovedforløbet for cater. Bogen bygger i væsentligt omfang på de klassiske dyder i gastronomfagene: * At kunne vurdere og behandle råvarerne korrekt. * At forarbejde råvarerne med respekt. * At stege, braisere, dampe og koge og fremstille en bearnaise er stadigvæk dyder, som er fundamentet for den dygtige håndværker. Bogen tilstræber en helhedsforståelse af de enkelte emner. Det betyder, at råvarer behandles for sig, teknikker for sig og tilberedningsmetoder for sig osv. Skal du finde noget om kylling som råvare, finder du det i afsnittet om fjerkræ i Råvarekundskab. Skal du finde ud af, hvordan man udbener en kylling, er oplysningen i afsnittet Teknikker. I Tilberedningsmetoder vises, på hvilke måder man kan tilberede kylling. Og endelig er kyllingeopskrifterne i afsnittet Fjerkræ under Opskrifter. De mange flotte billeder og illustrationer i bogen giver en visuel indføring i råvarer, udskæringer og processer og meget mere. Bogen indeholder desuden opskrifter, der underbygger de klassiske tilberedningsmetoder, men også nye opskrifter, som kan være med til at inspirere brugerne og dermed understøtte den spirende kreativitet. Bogens fyldige stikordsregister og ordlister gør den velegnet som lærebog og om opslagsbog i køkkenet. | ![]() |
Anden information | Hertil findes supplerende materiale på bogens hjemmeside | |
ForlagsNavn | Praxis - Erhvervsskolernes Forlag | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2016 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 3. udgave. 2013¤4. udgave | |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 663 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
BogklubNummer | 31070-1 | |
Bestillingsnummer | 31070-1 | ![]() |
Decimalklasse | 64.101 | |
ThemaKode | WBA¤JNUM | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 258 195 8 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 4 | |
ÅrForSenesteOplag | 2016 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2016 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2016-07-25 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2016-07-25 | |
DagForSenesteÆndring | 2018-10-10 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20160928181117 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20160902 | |
Forlagets hjemsted | Odense | ![]() |
År (fra DBC) | 2016 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 663 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Ny ændret udgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Narayana Press | |
Faglitteratur_Niveau | Fagligt niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201640¤BKM201640 | |
Udgivelsesår | 2016 |
Bøger i samme varegruppe: