Eddike, rev. udgave (Claus Meyer)

Af: Claus Meyer & Andreas Harder
298,75 kr
555
ISBN
9788711408568

I sin frugtplantage på Lilleø fremstiller Claus Meyer højt forædlede danske frugteddiker med forbillede i den italienske balsamico-tradition. Denne kogebog er blevet til i samarbejde med hans eddikemester Andreas Harder, og den beskæftiger sig indgående med eddikens mange anvendelsesmuligheder i madlavningen. Bogen indeholder omkring 80 opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag. Undervejs afsøges eddikens kultur, fra Sverige i nord til Jerez i syd og Japan i øst. 

Da bogen udkom første gang i 2005, var eddike endnu en sjælden ingrediens i det danske køkken, hvor den primært blev brugt til syltning. Siden er der sket meget på området. Eddike har vundet indpas i den daglige madlavning, hvor den bruges til at tilføre og afbalancere smag og syrlighed, og på supermarkedernes hylder står der nu adskillige eddiker, baseret på vidt forskellige smagsgivere.  

Specifikationer
Undertitel Opskrifter, køkkenbrug, traditioner og tilblivelse
Forfatter Claus Meyer & Andreas Harder
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 15. mar. 2012
Sideantal 255
Bredde 1
Højde 1
Dybde 1
Vægt 10
Første udgave 2005
Oplagsdato 13. jul. 2012
Oplag 2
Udgave 2
ISBN-13 9788711408568
ISBN-10 8711408561
EAN 9788711408568
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.