Enkelt

Af: Yotam Ottolenghi
368,75 kr
På lager
ISBN
9788711902509

Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning. I denne bog viser han, hvordan store smagsoplevelser og madlavning kan gøres helt enkelt alt efter, hvordan du selv arbejder bedst i et køkken. Er du typen, der vil lave hurtig mad med få ingredienser, holder du af at forberede maden i god tid eller foretrækker du, at lave ovnretter, der passer sig selv i timevis. Der er mulighed for det hele med denne bog.

 

Bogen indeholder 130 opskrifter på retter med både grøntsager, pasta, ris og nudler, fisk og kød. Du får forslag til, hvordan retterne kan sættes sammen til lækre menuer, der kan bruges til brunch, frokost og middagsbordet.  Du finder blandt andet opskrifter på bagte ris med mynte, og granatæble- og olivensalsa, nybagte, varme cherrytomater med kold yoghurt, makrel med pistacie- og kardemommesalsa, kødboller med lam, ricotta og oregano, nutella-ruller med sesam og hasselnødder og meget mere.

 

Yotam Ottolenghi er madskribent for bl.a The Guardian og forfatter til flere kogebøger, bl.a. jerusalem, Plenty og Sødt. han ejer en række populære restauranter i London.

Specifikationer
Forfatter Yotam Ottolenghi
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Hurtig og enkel mad, Kogebøger af kendte personer, Mad og drikke osv.
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. jan. 2019
Sideantal 352
Bredde 205
Højde 280
Dybde 30
Vægt 1373
Første udgave 2019
Oplagsdato 15. jan. 2020
Oplag 4
Udgave 1
ISBN-13 9788711902509
ISBN-10 8711902507
EAN 9788711902509
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Signe Lyng (Semio)
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.