Franske fristelser
168,75 kr
500
ISBN
9788792949257
Den lette vej til franske kager og desserter
Drømmer du om at kunne lave franske kager og desserter uden tårer eller sved på panden? Så finder du lykken i denne smukke kogebog, der hurtigt og enkelt hjælper dig med at bage de skønneste franske tærter og kager – og lave de mest vidunderlige dessertklassikere som chokolademousse, profiteroles, crème brûlée og citronsoufflé.
Franske fristelser indeholder mere end 55 opskrifter på små kager, store kager, tærter, is, sorbet, desserter, syltetøj og søde sager. Opskrifterne er forklaret og forenklet, så alle trygt kan være med, samt tilpasset danske køkkener og indkøbsmuligheder.
Bogens forfatter, journalist Hélène Wagn, er halv fransk halv dansk og har tidligere udgivet succeserne Fransk Simremad(Gyldendal)og Mit Bistrokøkken(Samvirke).
Undertitel | De bedste tærter, kager og desserter fra mit franske køkken |
---|---|
Forfatter | Hélène Wagn |
Forlag | Samvirke |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger for selskaber, Kogebøger: hovedretter, Kogebøger: Kager, kagedekoration, glasur og fondant, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Kogebøger: supper og forretter, Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. nov. 2015 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 195 |
Højde | 239 |
Dybde | 24 |
Vægt | 670 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 2. nov. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792949257 |
ISBN-10 | 8792949258 |
EAN | 9788792949257 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff Schmidt |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Ditte Ingemann |