Æg

Af: Christopher Sjuve
198,75 kr
På lager
ISBN
9788771915204
Den ultimative kogebog om æg af bestsellerforfatteren Christopher Sjuve

Nu kommer endelig historien om ægget. Hvem kom først? Hønen eller ægget? Få opskriften på, hvordan du koger det perfekte æg og 85 andre uimodståelige opskrifter om og med æg. Ægget eller hønen stammer oprindeligt fra Indien. Læs her, hvordan det er gået til, at det lille jungledyr, med meget dårlige flyveegenskaber, er blevet sådan en populær spise verden over. Hvordan menneskets utrættelige eventyrlyst, nysgerrighed og handels evner, har flyttet hønen fra jungle til hønsegård. I Alt bliver bare bedre med æg fortælles historien om hønen og ægget med masser af både bløde og hårde fakta som; hvor mange æg lægger en høne på et år? Hvor mange æg spiser vi om året? Hvor mange høns er der i Danmark? Og meget, meget mere. 

Opskrifterne spænder vidt fra klassikere som saltede æggeblommer (som så rives over fx fisk) og til lækre desserter. Altså alt, hvad der er værd at (h)vide om æg.
Specifikationer
Undertitel Alt hvad du behøver at (h)vide
Forfatter Christopher Sjuve
Forlag HarperCollins
Indbinding Indbundet
Thema koder Danmark, Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Kulturstudier: mad og samfund, Mad og drikke osv., Norge, Vegetarisk madlavning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 1. okt. 2018
Sideantal 224
Bredde 208
Højde 258
Dybde 20
Vægt 780
Første udgave 2018
Oplagsdato 1. okt. 2018
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788771915204
ISBN-10 8771915206
EAN 9788771915204
Sprog dan
Orignalsprog nor
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.