Gryderetter
198,75 kr
500
ISBN
9788770557177
Langsom mad er bare den bedste. I sin nye bog, som efterfølger succesen Frikadellebogen, har Sandra Leigh Draznin kogt og braiseret i dagevis, og ud af det er der kommet de skønneste retter så som hjerter i flødesovs, chili con carne, kalvefrikassé, osso buco, ungarsk gullasch, marokkansk tagine, irish stew, coq au vin og mange flere. Gryderetter er mormor-mad på den fede måde: De smager fantastisk, laves som regel af det billigste kød og spreder de skønneste dufte i køkkenet, mens de simrer i gryden.
| Forfatter | Sandra Leigh Draznin |
|---|---|
| Forlag | People´s Press |
| Indbinding | Hardback |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 27. okt. 2009 |
| Sideantal | 192 |
| Bredde | 204 |
| Højde | 203 |
| Dybde | 18 |
| Vægt | 566 |
| Første udgave | 2009 |
| Oplagsdato | 27. okt. 2009 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788770557177 |
| EAN | 9788770557177 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





