Gryderetter
198,75 kr
500
ISBN
9788770557177
Langsom mad er bare den bedste. I sin nye bog, som efterfølger succesen Frikadellebogen, har Sandra Leigh Draznin kogt og braiseret i dagevis, og ud af det er der kommet de skønneste retter så som hjerter i flødesovs, chili con carne, kalvefrikassé, osso buco, ungarsk gullasch, marokkansk tagine, irish stew, coq au vin og mange flere. Gryderetter er mormor-mad på den fede måde: De smager fantastisk, laves som regel af det billigste kød og spreder de skønneste dufte i køkkenet, mens de simrer i gryden.
Forfatter | Sandra Leigh Draznin |
---|---|
Forlag | People´s Press |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 27. okt. 2009 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 204 |
Højde | 203 |
Dybde | 18 |
Vægt | 566 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 27. okt. 2009 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770557177 |
EAN | 9788770557177 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |