Gastronomisk Haandbog
388,75 kr
554
ISBN
9788717020139
-
Undertitel | kulinariske Studier¤med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling |
---|---|
Forfatter | Ali-Bab |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. okt. 1997 |
Sideantal | 1096 |
Bredde | 179 |
Højde | 237 |
Dybde | 54 |
Vægt | 1821 |
Første udgave | 1975 |
Oplagsdato | 15. okt. 1997 |
Oplag | 7 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717020139 |
ISBN-10 | 8717020131 |
EAN | 9788717020139 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | fre |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |