Gastronomisk Haandbog
388,75 kr
554
ISBN
9788717020139
-
| Undertitel | kulinariske Studier¤med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling |
|---|---|
| Forfatter | Ali-Bab |
| Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
| Indbinding | Indbundet |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 15. okt. 1997 |
| Sideantal | 1096 |
| Bredde | 179 |
| Højde | 237 |
| Dybde | 54 |
| Vægt | 1821 |
| Første udgave | 1975 |
| Oplagsdato | 15. okt. 1997 |
| Oplag | 7 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788717020139 |
| ISBN-10 | 8717020131 |
| EAN | 9788717020139 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | fre |
| Oversætter | null |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





