Glutenfri mad som alle kan spise
133,75 kr
212
ISBN
9788740948301
Hvis du ikke kan spise gluten eller kender nogen som ikke gør, så er der her en opskriftbog med både hovedretter, bagværk og søde sager. Du finder forslag til retter både til hverdagen og ved besøg. Opskrifterne er udviklet således at både børn og voksne kan spise det sammen.
Du kender måske til at en i familien eller vennekredsen ikke kan tåle gluten og det kan i sær i starten give mange bekymringer omkring madlavningen. Jeg har i denne bog udviklet opskrifter, hvor alle omkring bordet kan spise det samme uden at der behøves særlige skåle til én eller flere på grund af gluten intolerance / cøliaki.
Bogen indeholder 31 opskrifter fint fordelt mellem hovedretter, bagværk og søde sager. Der er indsat farvefotos til hver opskrift.
Du kender måske til at en i familien eller vennekredsen ikke kan tåle gluten og det kan i sær i starten give mange bekymringer omkring madlavningen. Jeg har i denne bog udviklet opskrifter, hvor alle omkring bordet kan spise det samme uden at der behøves særlige skåle til én eller flere på grund af gluten intolerance / cøliaki.
Bogen indeholder 31 opskrifter fint fordelt mellem hovedretter, bagværk og søde sager. Der er indsat farvefotos til hver opskrift.
Forfatter | Eva Birgitte Arentoft |
---|---|
Forlag | Saxo Publish |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Mad og drikke osv., Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. nov. 2017 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 2. nov. 2017 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740948301 |
ISBN-10 | 8740948307 |
EAN | 9788740948301 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |