God kaffe
Grundbogen for kaffeelskere, kaffehåndværkere og andre med grums på hjernen! Tag med drengene fra The Coffee Collective rundt i kaffens mokkasorte univers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er ligeså stor som på en flaske billig spansk bordvin og en bevidsthedsudvidende årgangs-Pingus. Fra bondens arbejde med råkaffen over risterens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.Her får du ikke en masse historier fra de varme lande – bare en god kop kaffe!
The Coffee Collective er et prisbelønnet gourmetkaffe-kollektiv med eget mikroristeri og kaffebar på Nørrebro i København. The Coffee Collective består af de fire kaffeidealister Klaus Thomsen (verdensmester i baristakunst), Casper Engel (verdensmester i kaffesmagning), Linus Törsäter (barista og arkitekt) og Peter Nørgaard Dupont (cand. scient med speciale i kaffe). Tilsammen har de over 30 års erfaring i arbejdet med den gode kaffe.
| Undertitel | Grundbog for kaffeelskere |
|---|---|
| Forfatter | Coffee Collective |
| Forlag | People'sPress |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
| Varegruppe | Mad, vin, div. |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 25. okt. 2012 |
| Sideantal | 215 |
| Bredde | 178 |
| Højde | 232 |
| Dybde | 24 |
| Vægt | 693 |
| Første udgave | 2012 |
| Oplagsdato | 5. dec. 2017 |
| Oplag | 5 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788771087574 |
| ISBN-10 | 8771087575 |
| EAN | 9788771087574 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





