God kaffe
Grundbogen for kaffeelskere, kaffehåndværkere og andre med grums på hjernen! Tag med drengene fra The Coffee Collective rundt i kaffens mokkasorte univers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er ligeså stor som på en flaske billig spansk bordvin og en bevidsthedsudvidende årgangs-Pingus. Fra bondens arbejde med råkaffen over risterens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.Her får du ikke en masse historier fra de varme lande – bare en god kop kaffe!
The Coffee Collective er et prisbelønnet gourmetkaffe-kollektiv med eget mikroristeri og kaffebar på Nørrebro i København. The Coffee Collective består af de fire kaffeidealister Klaus Thomsen (verdensmester i baristakunst), Casper Engel (verdensmester i kaffesmagning), Linus Törsäter (barista og arkitekt) og Peter Nørgaard Dupont (cand. scient med speciale i kaffe). Tilsammen har de over 30 års erfaring i arbejdet med den gode kaffe.
Undertitel | Grundbog for kaffeelskere |
---|---|
Forfatter | Coffee Collective |
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Levnedsmiddelteknologi |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 25. okt. 2012 |
Sideantal | 215 |
Bredde | 178 |
Højde | 232 |
Dybde | 24 |
Vægt | 693 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 5. dec. 2017 |
Oplag | 5 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771087574 |
ISBN-10 | 8771087575 |
EAN | 9788771087574 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |