God mad let at lave (særudg.)
Kogebogen der holder
GOD MAD let at lave er den klassiske grundkogebog, der indeholder alle de gode, kendte retter og det bedste af alt det nye, som er kommet til de seneste år.
• Mere end 1000 opskrifter
• Gode råd om råvarer og madlavning
• Nyeste viden om ernæring og hygiejne
• Næringsberegning af alle opskrifter
• Omfattende stikordsregister
• Masser af ideer til sund og varieret mad
GOD MAD let at lave er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Bogen har i mange år vist sit værd - ikke bare i ethvert privat køkken, men også i forbindelse med undervisning i madlavning, ernæring, sundhed og husholdning.
I samme serie: God fisk let at lave og Sund mad let at lave.
Forfatter | Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. jan. 2013 |
Sideantal | 687 |
Bredde | 156 |
Højde | 219 |
Dybde | 45 |
Vægt | 1338 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 2. jan. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 9 |
ISBN-13 | 9788711382578 |
ISBN-10 | 8711382570 |
EAN | 9788711382578 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 555 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711382578 | ![]() |
ISBN | 978-87-11-38257-8 | |
BOPISBN13 | 9788711382578 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Handelsbegrænsning | Særudgave | ![]() |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | God mad, let at lave | ![]() |
Varetekst | God mad, let at lave | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | God mad, let at lave | |
Undertitel | Danmarks Lærerforenings kogebog | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Kogebogen der holder God mad let at lave er den klassiske grundkogebog, der indeholder alle de gode, kendte retter og det bedste af alt det nye, som er kommet til de seneste år. Mere end 1000 opskrifter God mad let at lave er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening. I samme serie: God fisk let at lave og Sund mad let at lave. | ![]() |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Danmarks Lærerforening | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2011. 2. oplag. 2012 | |
Bibliografisk historie | Tidligere: 7. udgave. 2006 | |
Medforfatter | Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg, Lotte Haveman | ![]() |
Fotograf | Jes Buusmann, Jesper Glyrskov | |
Redaktion | Hanne Flensborg Thomsen | |
Bredde | 156 | ![]() |
Dybde | 45 | ![]() |
Højde | 219 | ![]() |
Vægt | 1338 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 687 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Decimalklasse | 64.1 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 2 885 386 6 | |
ISBN tilføjelse | specialudgave | |
FørsteUdgivÅr | 2011 | |
Oplag | 2 | ![]() |
Udgave | 9 | |
ÅrForSenesteOplag | 2013 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2013 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1900-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2013-01-21 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2012-12-21 | |
DagForSenesteÆndring | 2016-01-09 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20121203180120 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20110629 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2011 | |
Ophavsangivelse | Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg, Lotte Haveman | |
Personnavn | Kirsten Høgh Fogt, Marianne Kastberg, Lotte Haveman | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 687 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Uændret optryk | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
EfterfølgendeUdgivelsesår | 2012 | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201249¤BKM201249 | |
Udgivelsesår | 2011 |