Mere af det gode brød

Af: Chad Robertson
348,75 kr
Mangler for tiden på forlagets lager. Leveringstid ukendt.
ISBN
9788711513484

85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery.

Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af surdejdsbrød bagt på hvedemel. Nu er turen kommet til bagning med fuldkornsmel. Chad Robertsons søgen efter velsmagen fra de forhistoriske fuldkornstyper har udmundet sig i 85 opskrifter på fuldkornsversioner af verdens bedste brød og bagværk. Og så deler han ud af sine banebrydende nye metoder og teknikker for brødbagning.

MERE AF DET GODE BRØD er opfølgeren til bestselleren DET GODE BRØD af den verdenskendte bager Chad Robertson, medstifter af Tartine Bakery i San Francisco.

Sagt om Chad Robertson:

"Chad Robertson er en af klodens mest indflydelsesrige bagere. Hans håndværk frembringer det mest udtryksfulde surdejsbrød, jeg nogensinde har smagt". - Claus Meyer

"Chad Robertson betegnes af mange som en af verdens bedste bagere. Det er store ord i et lille land som Danmark. Jeg har absolut ingen skrupler med at tilslutte mig sådan en hyldest. For hvis der er nogen, der fortjener den anerkendelse, så er det ham".

- Kille Enna, i sit forord til DET GODE BRØD

Specifikationer
Forfatter Chad Robertson
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger af kendte personer, Kogebøger: bagning, brød og kager
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. maj 2016
Sideantal 336
Bredde 230
Højde 265
Dybde 40
Vægt 1520
Første udgave 2016
Oplagsdato 12. maj 2016
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711513484
ISBN-10 8711513489
EAN 9788711513484
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.