Gourmet Ekspressen
178,75 kr
500
ISBN
9788779532502
Ainsley Harriotts ligefremme facon har for længst gjort ham til en af de allerstørste tv-kokke i England. Nu får vi også fornøjelsen af den store, skaldede fyr med det smittende grin herhjemme. Han er kendt for sin dejlige ukomplicerede tilgang til det at lave mad - det skal være lækkert, smage godt, være smukt at se på - og så skal det ikke tage flere dage at tilberede. Ainsley Harriott laver kort sagt mad som de fleste gerne vil have det, når man har tusind andre ting, man også gerne lige vil nå.
Forfatter | Ainsley Harriott |
---|---|
Forlag | DR Multimedie |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. mar. 2003 |
Sideantal | 176 |
Bredde | 204 |
Højde | 277 |
Dybde | 18 |
Vægt | 825 |
Første udgave | 2003 |
Oplagsdato | 1. mar. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788779532502 |
ISBN-10 | 8779532500 |
EAN | 9788779532502 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Lene Ewald Hesel |
Illustreret i farver/sh | Nej |