SOUS VIDE i hverdagen

Af: Peter Friehling
248,75 kr
På lager
ISBN
9788740617481
Sous vide, hvor mad tilberedes i vandbad, har i en årrække været populær blandt professionelle kokke, men I disse år finder sous vide-maskinerne vej til mange danske køkkener. I 2015 udgav Turbine sammen med den danske opfinder og kemiker Peter Friehling "Grundbogen i Sous Vide", der er blevet en stor succes og fortsat støt sælgende. Nu er Peter Friehling klar med en opfølger, hvor temaet er at bruge sous vide i hverdagen. Maskinen kan nemlig meget mere end over flere dage at forberede lørdagens festmåltid. Den kan bruges aftenen før, så grøden er klar om morgen. Man kan starte en ret om morgenen, så er aftensmaden klar, når man kommer hjem fra arbejde. Man kan sætte noget over lige efter fyraften - og maden er klar til tiden. Sous vide i hverdagen er til alle dem, der har anskaffet sig grejet, men endnu ikke for alvor har gjort det til en del af hverdags-køkkenet. 
Bogens kapitler:
Morgenmad: det varme måltid er klar, når man står op.
Frokost: hjemmelavet og smagfuldt pålæg.
Aftensmad 1: tilberedning på under én time
Aftensmad 2: sat over om morgenen, klar når man kommer hjem.
Aftensmad 3: sat over om aftenen, klar næste dag efter fyraften.
Sødt: ingen kogebog uden desserter

Af forfatteren til Grundbogen i SOUS VIDE.
Specifikationer
Forfatter Peter Friehling
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr, Kogebøger: hovedretter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 20. okt. 2017
Sideantal 148
Bredde 178
Højde 247
Dybde 18
Vægt 537
Første udgave 2017
Oplagsdato 8. feb. 2019
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788740617481
ISBN-10 8740617483
EAN 9788740617481
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.