Grønne Sager

Af: Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen
148,75 kr
På lager
ISBN
9788799169238
Ny bog om grønsagerne i køkkenet 

Forfatterne bag kult-madbogen Smagsdommerne, der udkom i 2006, har rottet sig sammen med fotografen Søren Jonesen om en grønsagsbog. Den øser af viden om grønsagerne i køkkenet og er skrevet i de tos sædvanlige livlige og læseværdige stil. Denne gang med fornemme grønsagsportrætter på billedsiden. 

Bogen starter fra neden, fra mulden, og sætter ord på det særlige attraktive ved den enkelte grønsag. Der har været smagspaneler i gang, der er lavet akustiske målinger på grønsagernes kronsj - plus selvfølgelig kogt, dampet, syltet og fermenteret. Alt sammen for at give nogle bud på den bedste grønsagstilberedning: Kombinationen af smag og sprødhed.
Specifikationer
Undertitel En bog om smag og sprødhed
Forfatter Claus Angelo Brandt, Carsten Lunding og Søren Jonesen
Forlag Smagsdommerne
Indbinding Hardback
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med frugt og grønsager, Kogebøger: salater og grønsagsretter, Mad og drikke osv., Selvforsyning og grøn livsstil
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. apr. 2017
Sideantal 0
Bredde 207
Højde 246
Dybde 14
Vægt 597
Første udgave 2017
Oplagsdato 12. apr. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799169238
ISBN-10 8799169231
EAN 9788799169238
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.